PREPORUKA IZ PRVE RUKE - TESLA 24MC625BF - SAVRŠEN ZA KANCELARIJU - Locus

PREPORUKA IZ PRVE RUKE - TESLA 24MC625BF - SAVRŠEN ZA KANCELARIJU

PREPORUKA IZ PRVE RUKE - TESLA 24MC625BF - SAVRŠEN ZA KANCELARIJU

Moćni TESLA monitor koji je oduševio čak i nas u kancelariji!

 
Kancelarija je mesto gde provodimo veliki deo našeg radnog vremena, stoga je važno da opremimo svoje radno okruženje kvalitetnim alatima koji nam pomažu da budemo produktivni, udobni i efikasni. Upravo tu dolazi u igru monitor koji je oduševio sve nas u kancelariji - Moćni Tesla 22MC625BF - pouzdan, modernog dizajna i opremljen brojnim funkcionalnostima koje će unaprediti vaš radni prostor i omogućiti vam da dostignete svoj pun potencijal. U nastavku, otkrijte zašto je Tesla monitor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe u kancelariji i doprineti vašoj produktivnosti.
 
Oštrina i jasnoća slike:
Monitor Tesla 22MC625BF impresionira visokom rezolucijom od 1920x1080 piksela, što rezultira oštrim i detaljnim prikazom sadržaja na ekranu. Bilo da radite na dokumentima, pregledate prezentacije ili analizirate brojne podatke, svaki detalj će biti jasno vidljiv, što olakšava vaš rad i donošenje tačnih odluka.
 
Široki uglovi gledanja:
Zahvaljujući VA panelu, monitor Tesla 22MC625BF pruža širok vidni ugao, što znači da ćete jasnu sliku imati čak i kada posmatrate ekran sa strane. Ovo je posebno korisno u kancelarijskom okruženju gde se često vrši deljenje sadržaja na ekranu tokom sastanaka ili timskog rada.
 
Ergonomski dizajn:
Tesla 22MC625BF je opremljen ergonomskim mogućnostima kako bi prilagodio sebi radni prostor. Možete podesiti nagib ekrana, prilagoditi visinu i čak rotirati ekran u vertikalni položaj. Ovo omogućava da postavite monitor prema svojim preferencijama i obezbedite optimalan položaj za udoban rad tokom celog dana.
 
Napredne funkcionalnosti:
Monitor Tesla 22MC625BF nudi brojne napredne funkcionalnosti koje će olakšati vaš rad. Uz mogućnost povezivanja preko VGA i HDMI priključaka, možete brzo i jednostavno povezati monitor sa vašim računarom ili laptopom. Takođe, frekvencija osvežavanja od 75Hz omogućava glatko prikazivanje sadržaja, bez zamućenja ili trzanja slike.
 
AMD FreeSync tehnologija:
Uživajte u fluidnom prikazu bez seckanja i trganja slike zahvaljujući AMD FreeSync tehnologiji koja pruža sinhronizaciju između grafike vašeg računara i monitora. To rezultira glatkim prikazom slike i boljim iskustvom gledanja, bez obzira na brzinu prikazivanja sadržaja.
 
Elegantan dizajn i praktične opcije:
Tesla monitor dolazi u elegantnoj crnoj boji koja će se savršeno uklopiti u svaki prostor. Sa dimenzijama od 491 x 371 x 151 mm sa postoljem (ili 491 x 290 x 35 mm bez postolja), ovaj monitor je kompaktan i neće zauzimati previše prostora na vašem radnom stolu. Takođe, podržava standard VESA montaže od 75 x 75 mm, što vam omogućava da ga montirate na zid i oslobodite prostor na radnom stolu.