Isporuka

NAČIN ISPORUKE

Drago nam je što ste se odlučili poručiti proizvode putem našeg sajta. Želimo da vas uputimo o načinu isporuke vaših poručenih proizvoda. Proizvode šaljemo kuriskom službom do 20kg Post Expres, preko 20kg D Expres.

Važno je napomenuti da isporuka proizvoda važi samo unutar teritorije Republike Srbije, izuzev KiM. Nažalost, ne vršimo isporuke van teritorije Srbije.

Kada poručite proizvode, trudićemo se da vam oni budu dostavljeni lično ili osobi koju ste naznačili kao primaoca pošiljke u roku od 2 do 5 radnih dana, a najkasnije u roku od 30 dana. Važno je napomenuti da se trudimo da isporučimo proizvode u što kraćem roku, ali rok isporuke neće uticati na suštinske elemente vašeg ugovora s nama.

Prilikom popunjavanja formulara za poručivanje, molimo vas da pažljivo navedete adresu na koju želite da vam se proizvodi dostave. Isporuka se realizuje tokom radnih dana, od ponedeljka do petka, u vremenskom rasponu od 8 do 17 časova, osim tokom državnih praznika. Vredi napomenuti da isporuke neće biti izvršene subotom i nedeljom.

Svi poručeni artikli, koje ćemo pažljivo spakovati, biće isporučeni do prvih vrata vašeg doma, odnosno ulaza u zgradu ili kuću.

U situaciji kada kurirska služba ne uspe da vas zatekne na adresi isporuke, kurir će vas kontaktirati telefonom kako bismo se dogovorili oko novog termina isporuke. Ukoliko, uprkos našim naporima, ne bude moguće izvršiti isporuku iz razloga koji se tiču vas ili osobe naznačene kao primalac pošiljke, napominjemo da će biti potrebno snositi troškove vraćanja pošiljke nama. Takođe, u tom slučaju, Ugovor će biti raskinut.

Hvala vam što koristite naše usluge i radujemo se što ćemo vam omogućiti brzu i sigurnu isporuku vaših omiljenih proizvoda. Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte.

 

TROŠKOVI ISPORUKE

Za porudžbine unutar Srbije, troškovi dostave će se utvrditi prema tarifama kurirskih službi.

Cene dostave za Post Express:

 • Paketi do 0,5 kg će koštati 350,00 dinara.
 • Paketi težine preko 0,5 kg do 2 kg će koštati 420,00 dinara.
 • Paketi težine preko 2 kg do 5 kg će koštati 550,00 dinara.
 • Paketi težine preko 5 kg do 10 kg će koštati 710,00 dinara.
 • Paketi težine preko 10 kg do 20 kg će koštati 980,00 dinara.

 

Cene dostave za D Express:

 • Paketi težine od 20,01 kg do 30 kg će koštati 1.400,00 dinara.
 • Paketi težine od 30,01 kg do 50 kg će koštati 1.900,00 dinara.

Kupac plaća troškove dostave kuriru prilikom isporuke poručene robe, ukoliko taj iznos već nije platio preko računa.

 

POSTUPANJE PRILIKOM ISPORUKE

Postupak prilikom isporuke je važan kako bismo osigurali da ste zadovoljni svojom porudžbinom. Evo kako ćemo postupiti:

Molimo vas da obratite pažnju na sledeće korake prilikom isporuke:

 1. Pregled paketa pre potpisivanja: Kada kurir dođe sa vašim paketom, zamolili bismo vas da pre potpisivanja bilo kakvog dokumenta pažljivo pregledate paket. Cilj je da utvrdimo da li postoji bilo kakvo oštećenje na ambalaži ili proizvodima.

 2. Zabeležite eventualna oštećenja: U slučaju da primetite bilo kakva oštećenja na paketu ili proizvodima, molimo vas da to odmah zabeležite. To možete uraditi u prisustvu kurira. Ovo je važno kako bismo imali tačan zapis o eventualnim oštećenjima.

 3. Kontaktirajte nas u roku od 24h: Ukoliko primetite oštećenja na ambalaži ili proizvodima, molimo vas da se obratite našoj službi za reklamacije. Imate vremena do 24 sata od trenutka isporuke da nas obavestite. Možete nas kontaktirati putem telefona na broj +38111 304 88 47 ili putem mejla na adresu info@svenovo.rs

Vrlo je važno da se sva eventualna oštećenja prijave u roku od 24 sata od trenutka isporuke. Reklamacije na oštećenja koja nisu prijavljena u ovom roku nećemo moći da prihvatimo. Takođe, želimo da istaknemo da, ukoliko primetite fizička oštećenja na uređajima, niste obavezni da prihvatite isporuku istih.

Vaša povratna informacija nam pomaže da osiguramo da ste dobili sve u savršenom stanju. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.

 

OTKAZIVANJE ISPORUKE

Otkazivanje isporuke je moguće i želimo da vam pružimo sve relevantne informacije kako bismo olakšali proces. Evo kako možete otkazati isporuku:

 1. Pravo na otkazivanje: Kupac ima pravo da otkaže isporuku u bilo kom trenutku. Da biste to uradili, jednostavno pošaljite mejl na adresu info@svenovo.rs 

 2. Otkazivanje pre slanja: Ako odlučite otkazati isporuku pre nego što je Prodavac poslao proizvode, imate pravo da zatražite povraćaj ukupnog iznosa koji ste platili za proizvode i isporuku.

 3. Otkazivanje nakon slanja: U slučaju da želite otkazati porudžbinu nakon što su proizvodi već poslati, imate pravo da tražite povraćaj iznosa za proizvode. Međutim, u ovom slučaju, snosite troškove vraćanja proizvoda Prodavcu.

 4. Potvrda o otkazivanju: Nakon što ste otkazali isporuku pozivom na telefonski broj ili slanjem mejla, dobićete potvrdu o otkazivanju porudžbine putem email adrese koju ste naveli.